21.09.2016 18:16

Siem de Jong debuteert in de basis van PSV

Siem de Jong debuteert bij de topper PSV - Feyenoord in de wedstrijdselectie van de Eindhovenaren. (18-09-2016)
Siem de Jong debuteert bij de topper PSV - Feyenoord in de wedstrijdselectie van de Eindhovenaren. (18-09-2016)

In de KNVB bekerwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade gaat de van Newcastle United gehuurde Siem de Jong zijn debuut maken voor PSV. Siem vervangt zijn geschorste broertje Luuk in de spits. De oud-Ajacied wordt in de voorhoede vergezeld door Gastón Pereiro en talent Steven Bergwijn.

Coach Phillip Cocu voert in totaal zes wijzigingen door in zijn opstelling ten opzichte van de met 0-1 verloren wedstrijd tegen Feyenoord. In het doel krijgt Remko Pasveer de voorkeur boven Jeroen Zoet. Daniel Schwaab en Joshua Brenet vervangen Héctor Moreno en Jetro Willems. Op het middenveld speelt Bart Ramselaar in plaats van Andrés Guardado. Op de reservebank zit naast de ervaren Moreno en Guardado spits Sam Lammers. Lammers (Jong PSV) is momenteel de topscorer van de Jupiler League. 

Ook Roda JC gooit de opstelling flink op de schop. In het doel vervangt Yves De Winter keeper Benjamin van Leer. De defensie wordt aangevuld met Roel Brouwers en Daryl Werker in plaats van Nathan Rutjes en Frederic Ananou. Marcos Gullón krijgt de voorkeur boven Adil Auassar op het middenveld. De laatste wijziging is die van Farshad Noor in plaats van Daniel De Silva. Noor genoot de jeugdopleiding van PSV en keert zodoende terug op bekend terrein.

De wedstrijd is vanaf 18:30 LIVE te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner