21.09.2016 22:06

Real Madrid komt niet voorbij Villarreal

Cristiano Ronaldo baalt van een gemiste kans tijdens de wedstrijd Real Madrid - Villarreal. (21-09-2016)

Real Madrid heeft woensdagavond voor het eerst dit seizoen punten laten liggen in de Primera División. De Koninklijke kwam voor eigen publiek niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Villarreal.

De aanwezige supporters in Madrid zagen hun team vlak voor rust de 0-1 incasseren. Villarreal kreeg een strafschop en Bruno Soriano liet het buitenkansje niet onbenut. Sergio Ramos veroorzaakte de penalty en maakte aan het begin van de tweede helft zijn fout goed door de 1-1 te maken. Het bleek het laatste doelpunt van de wedstrijd, want Villarreal hield knap stand in Santiago Bernabéu.

De koppositie van Real Madrid komt niet in gevaar. Concurrenten FC Barcelona en Atlético Madrid nemen het later op de avond tegen elkaar op, maar hun achterstand is nog te groot om De Koninklijke op de ranglijst te passeren. De clubs krijgen echter wel de ideale mogelijkheid om deze speelronde twee vliegen in één klap te slaan.