22.09.2016 09:00

Lammers: "Het was een heel goed gevoel"

Sam Lammers (r.) debuteert en is tijdens het bekerduel PSV - Roda JC Kerkrade de vervanger van Gastón Pereiro (l.) (21-09-2016).
Sam Lammers (r.) debuteert en is tijdens het bekerduel PSV - Roda JC Kerkrade de vervanger van Gastón Pereiro (l.) (21-09-2016).

Sam Lammers debuteerde woensdagavond in de hoofdmacht van PSV en hield daar een goed gevoel aan over. De spits van Jong PSV liet onlangs een sterke indruk achter bij de beloften en kreeg een beloning in de vorm van een invalbeurt bij het eerste.

"Het moment dat je hoort dat je mag gaan spelen, krijg je toch wel een raar gevoel in je maag. Het was wel een heel goed gevoel. De trainer zei dat ik moest genieten en gewoon mijn ding moest doen", aldus Lammers, die heeft genoten van zijn debuut. "Natuurlijk, van elke minuut. En ik hoop er nog veel te mogen maken. Het is geweldig dat ik heb kunnen voelen hoe het is om in dit stadion te mogen spelen."

"Ik moet gewoon mijn ding blijven doen bij Jong PSV", vervolgt Lammers tegenover PSV TV. "En mijn rugnummer vijftig? Ja, dat is een mooi nummer. Dit shirt neem ik mee naar huis en krijgt een mooi plekkie", aldus de aanvaller van de Eindhovenaren. PSV wist de volgende ronde van het bekertoernooi te bereiken door Roda JC met 4-0 te verslaan. Lammers wist tijdens zijn debuut niet te scoren voor PSV.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner