22.09.2016 12:03

Breinburg: "Elke keer weer dezelfde fouten"

Gregor Breinburg kan juichen nadat hij zijn ploeg vanaf elf meter op voorsprong heeft gezet tijdens het bekerduel NEC Nijmegen - ADO Den Haag (21-09-2016).
Gregor Breinburg kan juichen nadat hij zijn ploeg vanaf elf meter op voorsprong heeft gezet tijdens het bekerduel NEC Nijmegen - ADO Den Haag (21-09-2016).

Gregor Breinburg baalt van de uitschakeling in het bekertoernooi, maar vooral omdat NEC Nijmegen telkens weer dezelfde fouten maakt. Woensdagavond verloor NEC op eigen veld na strafschoppen van ADO Den Haag.

"Het zijn elke keer weer dezelfde fouten die we maken en waardoor we met de neus op de feiten gedrukt worden. We krijgen veel te vaak doelpunten via de zijkanten tegen en dat was ook nu uiteindelijk weer het geval. Nu was het dan ook nog zo’n klutsbal en volgens mij zelfs een eigen goal, dat maakt het wel héél zuur. Na 120 minuten doet alles sowieso al pijn, maar als je dan op zo'n manier uitgeschakeld wordt, dan voel je het nog net even wat meer", aldus de verdedigende middenvelder.

Breinburg had NEC tijdens de verlenging nog wel op voorsprong gezet vanaf elf meter. "Ik heb de trainer ook zelf gevraagd of ik de penalty's mag nemen en daar is mee ingestemd", vervolgt Breinburg op de clubsite van NEC. "Normaal gesproken zou ik in de penaltyserie ook de eerste penalty hebben genomen, maar Dario Dumić gaf aan dat hij graag de eerste wilde nemen. Daarom hebben we geswitcht en zou ik uiteindelijk de vijfde pingel nemen. Dat is er helaas niet meer van gekomen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner