22.09.2016 17:36

Mokotjo krijgt rust in bekerduel met Utrecht

Kamohelo Mokotjo is donderdagavond de grote afwezige aan de kant van FC Twente voor het bekerduel met FC Utrecht. De defensieve middenvelder krijgt op die manier de kans om de batterij op te laden na een reeks wedstrijden waarin veel van hem werd gevraagd. Ook FC Utrecht verschijnt met een gewijzigd team aan de aftrap.

Hidde ter Avest en Stefan Thesker zijn terug in de basis van de thuisploeg. Ter Avest keert terug van een schorsing, waardoor Jeroen van der Lely op de bank moet plaatsnemen. Thesker is de vervanger van de geblesseerde Joachim Andersen. Op het middenveld staat Jelle van der Heyden op de plek van Mokotjo, die ook niet op de bank zit. De drie huurlingen van Manchester City (Yaw Yeboah, Enes Ünal en Bersant Celina) moeten voor de creativiteit voorin zorgen.

Ook Utrecht-trainer Erik ten Hag heeft enkele veranderingen aangebracht in het basisteam. Kevin Conboy keert terug in de basis, waardoor Robin van der Meer vanaf de zijkant moet toekijken. Menno Koch moet zijn plek centraal achterin afstaan aan Willem Janssen en Nacer Barazite staat op de positie van de talentvolle Patrick Joosten.

Het duel is vanaf 18.30 uur LIVE te volgen.

 

 


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner