23.09.2016 20:50

Anastasiou over Feyenoord: "Geen genade"

Yannis Anastasiou gaat met Roda JC zondagmiddag op bezoek in De Kuip. Feyenoord is de foutloze koploper van de eredivisie en de trainer van de Limburgers is vol lof over de vorm van de Rotterdammers.

Na de afgetekende nederlaag op bezoek bij PSV (4-0) in de KNVB beker is het vertrouwen broos bij Roda JC. Anastaciou wil na de uitschakeling de blik richten op het treffen van Feyenoord. "We moeten ons nu focussen op zondag, want zondag is een totaal andere wedstrijd. We spelen tegen de op papier beste club van Nederland, in De Kuip: mooi stadion, mooie sfeer."

"We weten dat het moeilijk is, maar wij kunnen het gemakkelijk of moeilijk maken voor de tegenstander en het is onze taak om het Feyenoord zo lang mogelijk, zoveel mogelijk moeilijk te maken", aldus de Griekse hoofdtrainer in gesprek met Roda JC TV.

Roda is het seizoen slecht gestart en heeft alleen PEC Zwolle nog onder zich op de ranglijst. De Limburgers wachten nog altijd op de eerste overwinning en Anastaciou hoopt vooral dat de schade beperkt blijft in De Kuip. "In dit soort wedstrijden kun je makkelijk worden weggespeeld met vijf of zes tegendoelpunten. Deze teams stoppen nooit. Ze kennen geen genade."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner