25.09.2016 13:50

Amrabat gelegenheidsrechtsback tegen Sparta

Erik ten Hag heeft Sofyan Amrabat zondagmiddag opgesteld als rechtsback. De middenvelder moet de plek overnemen van Giovanni Troupée. Sparta-coach Alex Pastoor heeft zijn elftal op drie plaatsen gewijzigd.

FC Utrecht mist zondagmiddag in het duel met Sparta Rotterdam rechtsback Troupée. Dat is geen goed nieuws voor coach Erik ten Hag, want hij kampt al met defensieve problemen door de vele blessures. Hoewel Mark van der Maarel weer is teruggekeerd, begint de aanvoerder niet in de basis. Van der Maarel is nog niet fit genoeg om vanaf het begin te spelen. Daarom zakt Amrabat een linie en is hij zondagmiddag de gelegenheidsrechtsback. Nieuw in het elftal vergeleken met het midweekse bekerduel tegen FC Twente is middenvelder Patrick Joosten. Hij neemt de plek van Amrabat over op het middenveld.

Bij Sparta drie wijzigingen ten opzichte van de bekerwedstrijd tegen FC Dordrecht. Sherel Floranus is zijn plaats kwijtgeraakt aan Florian Pinteaux. Daarnaast is Paco van Moorsel niet fit genoeg. De middenvelder raakte in het duel met Dordrecht geblesseerd en moest zich toen laten vervangen door David Mendes da Silva. Zondagmiddag wordt Van Moorsel vervangen door Ryan Sanusi, die tegen Dordrecht rust kreeg. Verder speelt Michel Breuer in plaats van Stijn Spierings.

Het duel tussen FC Utrecht en Sparta Rotterdam van 14.30 uur is hier live te volgen. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner