25.09.2016 17:22

Inter zet tegen Bologna goede reeks niet voort

Mauro Icardi baalt dat Inter niet verder komt dan een 1-1 gelijkspel tegen Bologna. (25-09-2016)

Het Inter van trainer Frank de Boer is er zondagmiddag niet in geslaagd om Bologna te verslaan. Voor eigen publiek kwam de club uit Milaan niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de Italiaanse middenmoter.

De bezoekers uit Bologna namen na een kwartier spelen brutaal de leiding in het Giuseppe Meazza. Mattia Destro, een jeugdproduct van Inter, tekende na een kwartier spelen voor de 0-1. Inter stelde snel orde op zaken en maakte via Ivan Perišić nog voor rust de gelijkmaker. Inter ging in de tweede helft op zoek naar de overwinning, maar moest genoegen nemen met slechts een punt.

Inter staat nu op de derde plaats in de Serie A, maar kan nog worden achterhaald door aartsrivaal AC Milan. De Boer zal balen van het gelijkspel, want zijn team verkeerde de laatste tijd in goeden doen. In de Serie A werden achtereenvolgens Pescara (1-2), koploper Juventus (2-0) en Empoli (1-2) verslagen.