27.09.2016 10:01

Zidane: "Ik maak me geen zorgen"

Real Madrid speelde in de Spaanse competitie weliswaar twee keer op een rij gelijk, maar Real Madrid-trainer Zinédine Zidane maakt zich nog geen zorgen. Desondanks weet hij dat de Spanjaarden het lastig gaan krijgen tegen Borussia Dortmund.

Real Madrid wist niet te winnen van Villarreal CF (1-1) en UD Las Palmas (2-2). "Ik maak me geen zorgen, al treffen we met Dortmund een sterke ploeg met veel goede, jonge spelers", aldus Zidane tijdens de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Borussia Dortmund. "Maar Real komt altijd het veld op om te winnen."

"Het belangrijkste is nu hoe we met deze situatie omgaan", vervolgt de Fransman. "Het team is goed in vorm. Zulke grote wedstrijden zorgen soms juist voor een wake-upcall", aldus Zidane, die ook nog even terugkwam op het feit dat hij afgelopen weekend Cristiano Ronaldo voortijdig naar de kant haalde. "Elke speler die voor het einde van de wedstrijd naar de kant moet, mag boos zijn. We hebben na de wedstrijd met elkaar gesproken. Er is niks aan de hand."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner