29.09.2016 20:29

Feyenoord ongewijzigd; Van Persie bankzitter

Karim El Ahmadi (m.) maakt namens Feyenoord de 2-0 tegen Roda JC en viert zijn goal met Nicolai Jørgensen (l.) en Dirk Kuyt (r.). (25-09-2016)
Karim El Ahmadi (m.) maakt namens Feyenoord de 2-0 tegen Roda JC en viert zijn goal met Nicolai Jørgensen (l.) en Dirk Kuyt (r.). (25-09-2016)

Feyenoord treedt donderdagavond (21.05 uur) op volle oorlogssterkte aan tijdens haar tweede groepsduel in de Europa League tegen Fenerbahçe. Bij de thuisploeg is het vedette Robin van Persie die op de bank begint.

De Nederlander is net hersteld van een spierblessure en moet toezien dat trainer Dick Advocaat kiest voor Emmanuel Emenike in de spits. Hij wordt op de rechterflank ondersteund door Jeremain Lens en Gregory van der Wiel.

Aan de zijde van Feyenoord is het uiteraard Dirk Kuyt die de aanvoerdersband om zijn arm draagt. De routinier speelde enkele seizoenen geleden nog in het geelzwart van Fenerbahçe. Verder kiest trainer Giovanni van Bronckhorst voor de opstelling die hij de laatste weken steevast het vertrouwen geeft.

Dat betekent dat Nicolai Jørgensen wederom in de spits begint. Hij wordt ondersteund door Steven Berghuis en Jens Toornstra. Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi vormen het middenveld met Kuyt, terwijl de verdediging wordt gevormd door doelman Brad Jones, Rick Karsdorp, Jan-Arie van der Heijden, Eric Botteghin en Terence Kongolo.

De wedstrijd is vanaf 21.05 uur LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner