29.09.2016 21:00

De Boer en Inter verliezen ook groepsduel twee

Door een blunderende achterhoede heeft het Internazionale van trainer Frank de Boer donderdagavond in de Europa League een nederlaag geïncasseerd bij Sparta Praag. De Tsjechen wonnen het groepsduel met 3-1.

Eerst ging de Braziliaanse middenvelder Felipe Melo in de fout. Zijn sliding op Václav Kadlec mislukte volledig, waardoor de Tsjechische spits al na zeven minuten kon scoren. Niet veel later stond de volledige defensie van de Italiaanse topclub te slapen bij een vrije trap, die snel werd genomen door middenvelder Martin Frýdek . Met zijn steekpass zette hij Kadlec alleen voor doelman Samir Handanovič, die voor de tweede keer werd geklopt.

De Argentijnse aanvoerder Rodrigo Palacio bracht Inter na rust op 2-1, maar bewees het team van De Boer daarna een slechte dienst met een harde overtreding, die hem zijn tweede gele kaart opleverde. De verdediger vertrok naar de kleedkamer en uit de vrije trap die volgde, scoorde Mario Holek de 3-1.