29.09.2016 21:57

Simeone lovend: "Een van de beste prestaties"

Diego Simeones Zukunft ist weiter offen
Diego Simeones Zukunft ist weiter offen

Diego Simeone is dolgelukkig met de 1-0 winst van Atlético Madrid tegen Bayern München van afgelopen donderdag. De Argentijnse trainer vond dat zijn ploeg een van de beste wedstrijden onder zijn hoede speelde.

"Het was zo'n dag waarop alles liep. We zetten hen goed onder druk en wanneer er een kans lag om toe te slaan uit een counter lieten we deze niet liggen", was de trainer lyrisch over het optreden van zijn team tegenover de Spaanse media "Wanneer we moesten lijden, deden we dat ook. Het waren negentig intense minuten tegen een topteam. Dit is een van de beste prestaties sinds ik hier werk als trainer."

De enige treffer kwam op naam van Yannick Ferreira-Carrasco. Toch kreeg niet de Belg de complimenten, maar vooral de verdedigers. "Stefan Savić en Diego Godin speelden briljant. We hebben vier fenomenale centrale verdedigers die hun gelijke niet kennen, ze zijn de besten ter wereld", vervolgde de coach zijn lofzang. Een aderlating voor Atlético was de blessure die Godin opliep. Hoe lang hij geblesseerd is, is niet bekend.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner