30.09.2016 11:09

Dolberg geniet van het samenspel met Traoré

Bertrand Traoré (m.) springt in de armen bij doelpuntenmaker Kasper Dolberg (l.). Davy Klaassen (r.) juicht mee. (29-09-2016)
Bertrand Traoré (m.) springt in de armen bij doelpuntenmaker Kasper Dolberg (l.). Davy Klaassen (r.) juicht mee. (29-09-2016)

Kasper Dolberg is blij met Bertrand Traoré op het veld te mogen staan. De spits van Ajax was in de wedstrijd tegen Standard Luik de matchwinner door de enige treffer van de wedstrijd te scoren, op aangeven van Traoré.

"We voelen elkaar goed aan, dat klopt. Het is makkelijk om met hem te spelen, hij ziet wat ik doe. Natuurlijk moeten we elkaar nog wat beter leren kennen, maar ik weet hoe hij de bal zal gaan spelen. Het gaat beter en beter, absoluut", meent het jonge Deense talent in gesprek met FOX Sports na afloop van het duel.

De aanvaller was blij met zijn eigen optreden. "Ik ben tevreden. Als je scoort als spits, krijg je meer vertrouwen. Ik voel me goed, we winnen. Het is een genot om te spelen", vervolgt Dolberg. De blonde spits is nog altijd maar achttien jaar en daarom is trainer Bosz voorzichtig met het fysiek van zijn pupil.

"Ik voel me goed over mijn fysiek, maar als ik twintig duels op rij speel, dan word ik moe en krijg ik blessures", is Dolberg begripvol. "Ik begrijp wat Bosz daarover zegt en accepteer het. Het is zwaar om op dit niveau te spelen, natuurlijk ben je moe aan het einde van de wedstrijd. Maar het wordt steeds beter."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner