30.09.2016 15:52

Anastasiou wil geen excuses meer horen

Roda JC Kerkrade-trainer Yannis Anastasiou (r.) geeft Tom Van Hyfte (l.) aanwijzingen tijdens het oefenduel Roda JC - Alemannia Aachen (16-07-2016).
Roda JC Kerkrade-trainer Yannis Anastasiou (r.) geeft Tom Van Hyfte (l.) aanwijzingen tijdens het oefenduel Roda JC - Alemannia Aachen (16-07-2016).

Roda JC heeft het moeilijk dit seizoen. De mannen van trainer Yannis Anastasiou pakten slechts drie punten en vorige week liepen de Limburgers tegen een 5-0 nederlaag aan in De Kuip. Er zijn harde woorden gevallen in Kerkrade geeft de trainer aan.

"Normaal gesproken ben ik een rustig persoon die zich niet laat leiden door emoties. Ik kijk altijd eerst naar mezelf en dan naar de groep. Maar na de wedstrijd tegen Feyenoord ben ik echt boos geworden", begint Anastasiou zijn verhaal op de clubwebsite.

"In acht minuten kregen we drie goals tegen. De manier waarop wij de doelpunten incasseerden en de wedstrijd uit handen gaven was onprofessioneel en dus onacceptabel. Daarom was ik na afloop zo boos. Op deze manier kan het niet doorgaan. Opgeven kan niet, dat moet afgelopen zijn. Gelukkig hebben de spelers goed gereageerd en een prima signaal afgegeven."

Dus blijft de trainer vertrouwen houden: "Natuurlijk had ik mij de start van de competitie ook anders voorgesteld. Toch blijf ik positief en heb ik er vertrouwen in dat het goed komt. We hebben nog veel wedstrijden voor de boeg en ik zie steeds meer vastigheden in het team. De komende wedstrijden treffen we meer tegenstanders van ons niveau. Met een overwinning zal het vertrouwen toenemen en zullen de resultaten verbeteren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner