02.10.2016 13:43

Mokotjo en Ter Avest terug in basis FC Twente

Kamohelo Mokotjo (l.) vecht tijdens Feyenoord - FC Twente op het middenveld een duel uit met Karim El Ahmadi (r.). (14-08-2016)
Kamohelo Mokotjo (l.) vecht tijdens Feyenoord - FC Twente op het middenveld een duel uit met Karim El Ahmadi (r.). (14-08-2016)

FC Twente-trainer René Hake heeft ten opzichte van de vorige wedstrijd drie wijzigingen doorgevoerd in zijn basiselftal. Zo keert Kamohelo Mokotjo terug van een blessure. De Zuid-Afrikaan is de meest controlerende middenvelder.

Door de terugkeer van Mokotjo zit Jelle van der Heyden op de bank. Ook Hidde ter Avest en Chinedu Ede starten vanaf de aftrap. Zij zaten vorige week met lichte pijntjes wel bij de selectie, maar waren nog niet fit genoeg om vanaf het begin mee te doen. Jeroen van der Lely maakt plaats voor Ter Avest, terwijl Fredrik Jensen zijn plek moet afstaan aan Ede.

Aan de kant van de thuisploeg zijn er nauwelijks verrassingen. Samuel Armenteros staat in de punt van de aanval en ook Lerin Duarte lijkt weer fit genoeg te zijn om te beginnen. Hij staat samen op het middenveld met Thomas Bruns en Joey Pelupessy. Zij zijn allebei afkomstig uit de gezamenlijke opleiding met FC Twente.

De wedstrijd is vanaf 14.30 uur LIVE te volgen.

 



 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner