03.10.2016 09:22

Strootman voelt fysieke gesteldheid toenemen

AS Roma-middenvelder Kevin Strootman (l.) voorkomt dat Gary Medel (r.) van Internazionale aan de bal komt. (02-10-2016)
AS Roma-middenvelder Kevin Strootman (l.) voorkomt dat Gary Medel (r.) van Internazionale aan de bal komt. (02-10-2016)

Kevin Strootman voelt dat hij elke week steeds fitter wordt. De middenvelder van AS Roma won zondagavond voor eigen publiek met 2-1 van Internazionale. De international was zeer tevreden met de drie punten.

"Ik geef altijd alles en moet me blijven verbeteren. Het gaat fysiek gezien al wel steeds beter. Ik wil Roma veel teruggeven voor alle steun die ik gehad heb." Edin Dzeko en Kostas Manolas scoorden voor Roma tegen het Inter van coach Frank de Boer. "Het was een intense wedstrijd. We hadden veel kansen, maar dat geldt ook voor hun. Wij hadden de tweede goal eerder moeten maken, maar het is het belangrijkst dat hij uiteindelijk nog gevallen is. Dit is een cruciale overwinning voor ons."

"Dit is een mooi succes voor onze fans. We kunnen weer vooruitkijken. We hebben dit seizoen al te veel punten laten liggen, zeker in uitwedstrijden. Dat mag niet gebeuren, als Roma zijnde", vertelt Strootman op de website van Roma. "Het is moeilijk om dat te verklaren, misschien is het iets psychologisch. Maar we zijn profs en moeten ervoor zorgen dat we altijd presteren." Roma staat derde in de Serie A met vijf punten minder dan koploper Juventus.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner