10.10.2016 13:46

Garay heeft geen spijt van vertrek bij Real

Ezequiel Garay vertrok in de zomer van 2011 van Real Madrid naar Benfica, maar heeft nimmer spijt gehad van zijn transfer. De Argentijnse mandekker is inmiddels teruggekeerd in de Primera División en speelt sinds enkele maanden voor Valencia.

"Ik heb veel respect voor Real Madrid, maar de beste beslissing die ik tijdens mijn carrière heb genomen is om Real Madrid te verlaten", aldus de verdediger in gesprek met El Desmarque. "Een voetballer wil spelen en dat deed ik niet bij Real Madrid." Garay kwam tussen 2009 en 2011 tot 25 competitiewedstrijden in het shirt van Los Blancos. 

"Ik heb geen spijt van mijn keuze om Real Madrid te verlaten", vervolgt de Argentijnse international zijn verhaal. "Na mijn periode bij Real Madrid heb ik een aantal spectaculaire jaren gehad bij Benfica, dus ik mag niet klagen." Na drie seizoenen bij Benfica vertrok Garay naar Zenit St. Petersburg, waar hij de afgelopen twee seizoenen onder contract stond. Afgelopen zomer tekende de mandekker een contract tot medio 2020 bij Valencia.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner