11.10.2016 10:31

PSV mist Guardado tegen Heracles Almelo

Andrés Guardado bekijkt zijn opties tijdens het competitieduel Excelsior - PSV (24-09-2016).
Andrés Guardado bekijkt zijn opties tijdens het competitieduel Excelsior - PSV (24-09-2016).

PSV kan zaterdagavond nog geen beroep doen op Andrés Guardado. De Mexicaanse middenvelder is nog altijd geblesseerd, maar hoopt het Champions League-duel met FC Bayern München wel te halen.

"Voor dat laatste moet wel alles meezitten", aldus PSV-trainer Phillip Cocu tegenover het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren spelen volgende week dinsdag in München tegen de Duitse landskampioen. Guardado liep tijdens het competitieduel met sc Heerenveen (1-1) een verrekking aan zijn hamstring op. De middenvelder moest zich daardoor na 55 minuten laten vervangen door Oleksandr Zinchenko.

Bart Ramselaar is nog een twijfelgeval voor het duel met Heracles Almelo, terwijl Luuk de Jong volgens het Eindhovens Dagblad wel op tijd fit is voor de competitiewedstrijd tegen de Almeloërs. Jürgen Locadia en Jorrit Hendrix zijn net als Guardado niet inzetbaar. Ook achter de naam van Luciano Narsingh staat nog een vraagteken. De razendsnelle rechtsbuiten moest het trainingskamp van het Nederlands elftal voortijdig verlaten vanwege een blessure.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner