11.10.2016 19:32

De Boer spreekt vertrouwen uit in Kondogbia

Geoffrey Kondogbia lijkt niet te hoeven vrezen voor een verstoorde relatie met Frank de Boer. De trainer van Inter haalde hem in het competitieduel met Bologna al na een klein halfuur spelen naar de kant, maar Kondogbia kan rekenen op de steun van De Boer.

"Hij is nog jong, er zijn een paar details waarvan ik vind dat hij die moet verbeteren. Hij heeft de fysiek en de kwaliteiten, het zijn de details waaraan hij moet werken", aldus De Boer in Italiaanse media. "Hij lijkt op Paul Pogba, speelt op dezelfde positie en moet duels winnen en simpel spelen. Maar in mijn ogen heeft hij alles om een topspeler te worden."

De Boer lijkt ook Marcelo Brozović, die het even helemaal had verbruid bij de Nederlander, weer in de armen te sluiten. "We zullen zien hoe het met hem gaat. Ik vind hem een geweldige speler die ons beter kan laten spelen en kan laten winnen", vervolgt De Boer, die zegt dat het een kwestie van tijd is voordat Brozović zijn rentree maakt bij Inter. "Hij is van ons en het is het beste als hij gewoon speelt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner