12.10.2016 22:15

De Boer twijfelt over terugkeer middenvelders

Frank de Boer geeft fanatiek aanwijzingen tijdens de wedstrijd van Internazionale tegen Juventus. (19-09-2016)
Frank de Boer geeft fanatiek aanwijzingen tijdens de wedstrijd van Internazionale tegen Juventus. (19-09-2016)

Frank de Boer weet nog niet of Marcelo Brozović en Geoffrey Kondogbia komend weekend deel uit maken van de wedstrijdselectie van Inter. De Nederlandse oefenmeester liet beide middenvelders afgelopen weken buiten het eerste elftal.

Brozović had het vanwege onprofessioneel gedrag helemaal verbruid bij De Boer, maar de oud-trainer van Ajax heeft de Kroatische middenvelder weer in genade aangenomen. Kondogbia volgde de aanwijzingen van De Boer niet op en werd in het competitieduel al na een half uur naar de kant gehaald. "Marcelo heeft kwaliteiten, hij moet alleen op de goede manier trainen en dan is zijn terugkeer in de ploeg geen probleem. Ik weet nog niet of ze terugkeren, maar ze zijn ongetwijfeld belangrijke spelers."

"Ik heb een groot vertrouwen in mijn filosofie", vervolgt De Boer tijdens een persmoment. "We hebben het geweldig gedaan tijdens de interlandperiode, iedereen is in goede vorm en we zullen de internationals snel weer terug hebben." De Boer liet eerder al weten niet te willen spreken over een mogelijke landstitel voor Inter. "Het belangrijkste is om iedere wedstrijd te winnen en dan zien we in maart wel waar we staan." Zondag neemt Inter het in eigen stadion op tegen Cagliari Calcio.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner