14.10.2016 20:59

Conte maakt zich niet druk om geruchten

Antonio Conte wordt door de teleurstellende resultaten van Chelsea al in verband gebracht met een ontslag. De manager is pas sinds afgelopen zomer werkzaam in Londen, maar de geruchten nemen al toe.

De geruchten werden al zo sterk, dat er bij verschillende wedkantoren geeneens meer gewed kon worden op welke manager als eerste de laan uit zou vliegen. Conte reageerde op de persconferentie luchtig op de berichten. "Ik probeer nu uit te zoeken wie er al geld op heeft gezet, maar dat is erg lastig."

De 47-jarige Italiaan wil er verder inhoudelijk niet al te erg op ingaan. "Het is lastig om over deze situatie te praten, aangezien ik gefocust ben op mijn werk en het verbeteren van het team. Ik heb gewoon een goede relatie en communicatie met de club."

Chelsea zal het tij proberen te keren tegen kampioen Leicester City. Van Leicester werd in de zomer N'Golo Kante overgenomen en Conte is in zijn nopjes met de aanwinst. "Hij bracht een goede wil om te vechten voor het team. Ik hou van hem en dit soort type spelers, die het team boven zichzelf zetten." 

Chelsea staat momenteel zevende op de ranglijst. De achterstand op koploper Manchester City bedraagt al vijf punten, terwijl de competitie pas zeven speelrondes onderweg is.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner