15.10.2016 15:18

Agüero afwezig, Sané basisdebutant bij City

Koploper Manchester City treft in eigen huis het Everton FC van trainer Ronald Koeman. The Citizens beginnen in een offensieve formatie met slechts drie verdedigers. Dat betekent dat er ruimte is voor vier middenvelders en drie aanvallers. De niet helemaal fitte Kun Agüero begint in ieder geval niet in de basis en start vanaf de reservebank.

De jonge Kelechi Iheanacho is vandaag de diepste spits en wordt vanaf de flanken ondersteunt door Raheem Sterling en Leroy Sané. De van Schalke 04 overgekomen Sané maakt na korte invalbeurten zijn debuut in de basis. Achter Nigeriaan Iheanacho keert sterspeler Kevin De Bruyne terug in de opstelling. De Belg miste vanwege een scheurtje in zijn hamstring de afgelopen interlandperiode.

Ronald Koeman wijzigt de opstelling van Everton slechts op één positie. Middenvelder Ross Barkley begint op de bank en wordt vervangen door Gerard Deulofeu. De Spanjaard wordt in de voorhoede ondersteund door Yannick Bolasie en Romelu Lukaku. In het doel staat onze landgenoot Maarten Stekelenburg.

De wedstrijd is vanaf 16.00 uur LIVE te volgen.

 

 


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner