15.10.2016 20:38

Atlético Madrid met zeven goals langs Granada

Atlético Madrid heeft zaterdag de koppositie in de Spaanse La Liga met een monsterzege heroverd. De kampioen van 2014 was voor eigen publiek veel te sterk voor Granada: 7-1. De Belgische aanvaller Yannick Ferreira-Carrasco maakte de eerste drie doelpunten van de thuisploeg. Nicolas Gaitan scoorde tweemaal voor de lijstaanvoerder.

Real Madrid kan zaterdagavond op gelijke hoogte komen met de stadgenoot. De winnaar van laatste editie van de Champions League moet daarvoor wel bij Real Betis winnen.

Sevilla volgt Atlético op één puntje. De formatie won zaterdagmiddag al bij Leganés: 3-2. Invaller Pablo Sarabía maakte vijf minuten voor het laatste fluitsignaal het winnende doelpunt. Barcelona heeft twee punten minder dan de koploper. De regerend kampioen van Spanje won eenvoudig van Deportivo la Coruña: 4-0. Messi, hersteld van een liesblessure, kwam kort na rust in het veld en maakte het vierde doelpunt van zijn ploeg.