15.10.2016 22:36

Real Madrid haalt uit op bezoek bij Real Betis

Real Madrid heeft op bezoek bij Real Betis hard uitgehaald. De Koninklijke had weinig moeite met de ploeg uit Sevilla en won met 1-6. Voor rust stond de ploeg al op 0-4, waardoor er na de onderbreking in een lagere versnelling gespeeld kon worden.

Op aangeven van Toni Kroos knikte Raphaël Varane na vier minuten spelen al de 0-1 binnen. Zijn landgenoot Karim Benzema verdubbelde de score na iets meer dan een half uur, opnieuw op aangeven van Kroos. Nog voor de rust scoorden ook Marcelo en Isco. Real Betis had in deze fase heel weinig in te brengen tegen Real Madrid.

Na de rust zette de thuisploeg iets aan en werd het ook beloond met een treffer. Joaquín gaf voor en Cejudo schoot met links binnen. In het laatste half uur rechtte Real Madrid weer de rug. Opnieuw was het Isco die scoorde, 1-5. Uiteraard kon Cristiano Ronaldo niet achterblijven. De vedette schoot met rechts raak nadat Morata de bal klaar legde voor de Portugees.

Door de zege klimt Real Madrid naar de tweede plek op de ranglijst. Alleen Atlético Madrid doet het beter, al staan de stadsgenoten qua punten op gelijke hoogte. Sevilla FC en FC Barcelona volgen op respectievelijk een en twee punten.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner