16.10.2016 16:55

MVV Maastricht klimt naar tweede plaats

MVV Maastricht is zondag naar de tweede plaats van de Jupiler League geklommen. De club won in de eigen Geusselt van FC Dordrecht (2-1). Ricardo Ippel en Thomas Verheijdt scoorden in de tweede helft voor de thuisploeg. Rick van Haaren trof in blessuretijd doel voor de bezoekers.

MVV is koploper Jong PSV tot op één punt genaderd. De beloftenploeg liet zich vrijdag verrassen door Almere City (1-0). Niet alleen Jong PSV ging onderuit in de tiende speelronde. MVV was de enige club uit de top vijf van de eerste divisie die niet verloor.

VVV-Venlo verzaakte tegen Fortuna Sittard (2-0). Volendam verloor met met dezelfde cijfers bij Helmond Sport. En ook NAC Breda leed op bezoek bij Telstar een nederlaag van 2-0.