17.10.2016 09:35

Walcott ziet titelkansen van Arsenal stijgen

Theo Walcott viert zijn tweede doelpunt voor Arsenal tegen Swansea City. (15-10-2016)
Theo Walcott viert zijn tweede doelpunt voor Arsenal tegen Swansea City. (15-10-2016)

Theo Walcott is positief gestemd door de aardige start van Arsenal in de Premier League. De in vorm verkerende aanvaller verwacht dat zijn club gaat meedoen voor het kampioenschap. Afgelopen weekend boekte Arsenal met tien man een 3-2 overwinning op Swansea City.

Door de overwinning staat Arsenal gelijk met koploper Manchester City. In de vorige speelronde trokken de Londenaren pas in de blessuretijd een 0-1 zege op Burnley over de streep. Aan enig geluk geen gebrek voor Arsenal. "Burnley stond heel goed georganiseerd en daar hadden we het lastig mee", vertelt Walcott in gesprek met Sky Sports.

"Ook tegen Swansea moesten we geduldig zijn. Maar we bleven continu voor de overwinning gaan en ik had graag de bal mee naar huis genomen", doelt Walcott op de kansen om tot een hattrick te komen. De komende twee tegenstanders in de Engelse competitie zijn de laag geklasseerden Middlesbrough en Sunderland.

"We hebben al eerder meegedaan voor de bovenste plekken. Alleen krijgen we meestal te maken met een kleine tegenslag. Hopelijk is dat dit jaar niet het geval. Met deze selectie, als we de spelers fit houden, wie weet wat er dan kan gebeuren. Deze competitie is zo onvoorspelbaar."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner