17.10.2016 12:05

Ranieri: "Vorig seizoen waren we buitenaards"

Leicester City weet vooralsnog niet het niveau van vorig seizoen te evenaren. Afgelopen weekend ging de regerend kampioen met 3-0 onderuit op bezoek bij Chelsea. In de Champions League gaat het wel naar behoren voor de ploeg van trainer Claudio Ranieri.

"Vorig seizoen waren we buitenaards, nu zijn we weer teruggekeerd op aarde. Daar moeten we op reageren", zo laat Ranieri weten in de Engelse media. Zijn ploeg staat op dit moment met acht punten dertiende in de Premier League. "Wat vorig seizoen is gebeurd, is eigenlijk niet mogelijk. Nu zijn we weer normaal. Dit is het normale Leicester, we moeten knokken."

Vorig seizoen verloor Leicester drie duels, nu staat de teller al op vier nederlagen. "Als we uit spelen, zijn we niet competitief. Dat is erg vreemd. Vorig seizoen waren we zo solide, sterk, geconcentreerd en gretig. Dit seizoen is dat niet het geval. Dat moeten we veranderen. Onze lichaamstaal is niet goed. Vorig seizoen zag ik die lichaamstaal niet. Ik wil spelers met een positieve instelling zien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner