17.10.2016 15:46

Neymar en Mascherano verlengen bij Barça

Neymar is gefocust tijdens het competitieduel FC Barcelona - Deportivo La Coruña (15-10-2016).
Neymar is gefocust tijdens het competitieduel FC Barcelona - Deportivo La Coruña (15-10-2016).

FC Barcelona heeft Neymar en Javier Mascherano langer aan zich weten te binden. Mascherano heeft maandagmiddag al zijn handtekening onder zijn nieuwe contract gezet, Neymar volgt op vrijdag.

Mascherano staat al sinds de zomer van 2010 onder contract bij FC Barcelona. De Argentijnse middenvelder kwam destijds over van Liverpool en werd in Barcelona omgeschoold tot centrale verdediger. Mascherano had bij FC Barcelona nog een contract tot medio 2018, maar plakt er nu nog een extra jaar aan vast. De verdediger stond onlangs nog in de belangstelling van Juventus, maar kiest dus voor een langer verblijf bij de Spaanse grootmacht.

Ook Neymar blijft langer in Catalonië. De Braziliaanse vleugelaanvaller werd door FC Barcelona in 2013 overgenomen van Santos en gaat vrijdag een contract tot de zomer van 2021 ondertekenen. De aanvaller had bij de Catalaanse topclub nog een verbintenis tot medio 2018, waardoor hij na het ondertekenen van zijn nieuwe contract drie jaar langer bij FC Barcelona zal blijven. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner