18.10.2016 14:46

Coach Bosz denkt nog niet aan Feyenoord

Ajax-trainer Peter Bosz is aan het woord tijdens de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel Ajax - Standard Luik (28-09-2016).
Ajax-trainer Peter Bosz is aan het woord tijdens de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel Ajax - Standard Luik (28-09-2016).

Ajax-trainer Peter Bosz is nog niet bezig met de competitiewedstrijd tegen Feyenoord. Donderdagavond spelen de Amsterdammers namelijk eerst in Spanje tegen Celta de Vigo.

"Ik hoop dat voor het team hetzelfde geldt als voor mij: eerst moet de volle focus op Celta", aldus Bosz tegenover Ajax TV. "We staan er uitstekend voor in de groep en dat kunnen we een geweldig vervolg geven door daar een goed resultaat te halen. En dat kun je alleen maar halen door je op die wedstrijd te focussen en niet al verder te kijken. Dat ga ik ze ook vertellen."

Bosz wil donderdagavond vooral niet verliezen van Celta de Vigo. "Als je naar de stand kijkt, is niet verliezen een goed resultaat, maar wij proberen iedere wedstrijd te winnen. Ik vind niet dat we daar wat aan moeten veranderen."

De oefenmeester van de Amsterdammers ziet dat het steeds beter gaat lopen. "Het is heerlijk om te zien dat het voetbal langzamerhand beter begint te worden. Dat was tegen ADO Den Haag (0-2 winst, red.) ook weer het geval. We krijgen meer controle over de wedstrijden en dit gebeurt ook op de manier waarop wij dat willen, door vanuit balbezit te denken. Dan is het fijn dat dat gepaard gaat met goede resultaten. Negen keer op rij winnen is iets waar iedere trainer van droomt, denk ik."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner