18.10.2016 16:02

Zlatan: "Denk dat dit een goed resultaat is"

Zlatan Ibrahimović (r.) kopt op doel tijdens het competitieduel Liverpool - Manchester United (17-10-2016).
Zlatan Ibrahimović (r.) kopt op doel tijdens het competitieduel Liverpool - Manchester United (17-10-2016).

Zlatan Ibrahimović is tevreden over het resultaat tegen Liverpool (0-0), maar de Zweedse spits van Manchester United liet een grote kans op de 0-1 liggen.

"Ik denk dat het een goede wedstrijd was", aldus Ibrahimović op de clubsite van The Red Devils. "Maar ook een moeilijke wedstrijd. Liverpool is thuis ongeslagen tegen de topteams en ik denk dat dit een goed resultaat is. In de tweede helft kregen zij meer kansen, maar we werkten wel hard en komen er wel."

Ibrahimović kreeg in de tweede helft een grote kopkans, maar kreeg de bal niet achter Liverpool-doelman Loris Karius. "Het was moeilijk", doelt de aanvaller op de voorzet van Paul Pogba. "Ik moest achter de bal aan in plaats van dat ik hem aan kon vallen. Maar ik had hem in elk geval op doel moeten krijgen. In de volgende wedstrijd zal ik het beter doen."

De Zweed zag aan de andere kant Manchester United-doelman David de Gea uitblinken. "Hij heeft geweldige reddingen verricht. Daarom is hij een topkeeper. Dat heb je nodig en hij speelde geweldig", aldus Ibrahimović, die weinig waarde hecht aan de huidige zevende plaats op de ranglijst. "Het seizoen is nog lang. Ik zie veel ploegen punten verliezen en er kan elke week iets anders gebeuren. We moeten de wedstrijden winnen die we moeten winnen en bovenin meedraaien. We strijden en pakken punten. Er moet nog een klik komen en dan wordt het makkelijker."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner