19.10.2016 14:46

Pep ziet toekomst voor Messi in Engeland

Lionel Messi maakt speelminuten tijdens het competitieduel FC Barcelona - Deportivo La Coruña (15-10-2016).
Lionel Messi maakt speelminuten tijdens het competitieduel FC Barcelona - Deportivo La Coruña (15-10-2016).

Manchester City-trainer Pep Guardiola hoopt dat Lionel Messi zijn gehele carrière voor FC Barcelona blijft spelen, maar desondanks denkt de Spanjaard dat Messi in de toekomst een transfer naar de Premier League kan maken.

Pep Guardiola, die tussen 2008 en 2012 samenwerkte met Messi bij FC Barcelona, heeft geen poging gedaan om Messi naar Manchester City te halen. "Ik heb Leo niet gebeld", zei de Spanjaard tijdens de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met FC Barcelona. "Mijn grootste wens is namelijk dat hij zijn carrière gaat beëindigen bij Barcelona."

"Barcelona is voor hem de beste plek om te voetballen, maar misschien besluit hij op een dag om te vertrekken", vervolgt Pep Guardiola. "Misschien wil hij dat zijn zoons Engels leren, of wil hij wil hij een nieuwe ervaring opdoen. Dat is een mogelijkheid, want veel spelers hebben dat gevoel in het verleden gehad. Als dat ooit gaat gebeuren, en ik wil benadrukken dat ik dat niet hoop, dan zijn er vier à vijf personen en clubs die hem kunnen verleiden tot een transfer."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner