19.10.2016 19:10

Fosu-Mensah verlengt contract bij Man United

Timothy Fosu-Mensah staat ook de komende jaren onder contract bij Manchester United. De Engelse grootmacht maakt woensdag bekend dat de achttienjarige Nederlandse verdediger zijn contract tot medio 2020 heeft verlengd. Manchester United heeft daarbij de eenzijdige optie bedongen om Fosu-Mensah voor een extra seizoen te binden.

Fosu-Mensah geeft op de clubwebsite van Manchester United aan dat hij erg blij is met het tekenen van het contract. "Ik waardeer het vertrouwen dat de club in mij heeft en ik hoop dat te kunnen terugbetalen met goede prestaties op het veld", geeft de talentvolle verdediger aan. Het vorige contract van Fosu-Mensah liep volgend jaar zomer af.

Ook trainer José Mourinho is in zijn nopjes met het contractnieuws. "Tim is een jonge speler met enorm veel potentie. Ik ben erg blij dat hij een nieuw contract heeft getekend en ik ben erg blij met de progresie die hij tot nu heeft geboekt. Het is duidelijk te zien dat hij elke training leert. Er zullen dit seizoen nog genoeg mogelijkheden voor hem komen."

Fosu-Mensah kwam dit seizoen nog maar twee keer in actie in de hoofdmacht van Manchester United: in de League Cup tegen Northampton Town (3-1) en in de Europa League tegen Zorya Lugansk (1-0). Vorig seizoen debuteerde Fosu-Mensah onder Louis van Gaal bij Manchester United. De Nederlandse trainer maakte destijds tien keer gebruik van de verdediger.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner