20.10.2016 14:02

PSV richt zich na nederlaag nu vol op Rostov

Na twee nederlagen en een gelijkspel is de kans klein dat PSV dit seizoen overwintert in de Champions League. De Eindhovenaren hebben echter nog wel goede papieren om door te stromen naar de Europa League. Davy Pröpper en Luciano Narsingh realiseren zich dat de strijd om de derde plaats in Groep D spannend wordt.

Net zoals PSV staat FK Rostov na drie wedstrijden op één punt. De sleutelwedstrijd om plaats drie zal het onderlinge duel tussen de Eindhovenaren en de Russen zijn. Die wedstrijd vindt op 6 december in Eindhoven plaats. "Het thuisduel tegen Rostov wordt heel belangrijk", geeft Pröpper aan in gesprek met Omroep Brabant.

Narsingh deelt de mening van Pröpper. Het zal voor PSV moeilijk zijn om de komende twee duels (Bayern München-thuis en Atlético Madrid-uit) punten te veroveren. "Ja, we moeten het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. Natuurlijk willen we nog overwinteren in de Champions League. Maar als dat niet lukt, dan maar Europa League", aldus de vleugelaanvaller tegenover de NOS.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner