21.10.2016 13:48

Mulder waakt voor 'angstgegner' Heracles

Het gaat sc Heerenveen dit seizoen voor de wind. De Friezen staan op een knappe derde plaats en zijn bezig aan een sterke reeks; sc Heerenveen verloor sinds eind augustus geen wedstrijd meer. Een van de belangrijke krachten in het team van trainer Jurgen Streppel is doelman Erwin Mulder, die de laatste zes competitieduels slechts twee doelpunten incasseerde.

De keeper van sc Heerenveen hoopt ook aanstaande zondag zijn doel weer schoon te houden. De Friezen ontvangen dan Heracles Almelo, een tegenstander die Heerenveen niet goed ligt. De Heraclieden wisten de laatste vier duels in het Abe Lenstra Stadion te winnen. De laatste keer dat sc Heerenveen thuis won van Heracles Almelo was in het seizoen 2010/2011.  Dat duel eindigde in 3-2.

"Heracles kende een lastige start, maar het is een goed voetballende ploeg", vertelt Mulder in It Pompeblêdsje, het programmaboekje van de Friezen. "We zullen op onze hoede moeten zijn, maar met de steun van de fans zullen we er alles aan doen een goed resultaat te behalen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner