21.10.2016 16:05

Roda JC wil na eerste zege nu doorpakken

Het duurde eventjes, maar Roda JC veroverde in de vorige speelronde tegen Excelsior (0-1) eindelijk de eerste overwinning van het seizoen. De problemen zijn door de zege echter nog niet voorbij voor de Limburgers, die het zaterdag opnemen tegen ADO Den Haag.

Niet alleen wist Roda JC het afgelopen weekend weer eens te winnen, ook werd er na zes competitiewedstrijden weer een keer gescoord door de club uit Kerkrade. "Ondanks de 1-0 overwinning werd tegen Excelsior opnieuw duidelijk dat we een probleem hebben met scoren. Maar we bleven vechten en speelden de wedstrijd volwassen uit", vertelt trainer Yannis Anastasiou op de clubwebsite van Roda JC.

"De zege van afgelopen week heeft vertrouwen gegeven", vervolgt Anastasiou. "Het is belangrijk om dat gevoel vast te houden, maar vanaf maandag hebben we ons meteen op de wedstrijd van zaterdag gericht. Natuurlijk is ADO Den Haag er na vijf nederlagen op rij alles aan gelegen om die negatieve reeks te doorbreken. Aan de andere kant moeten wij voortborduren op de wedstrijd tegen Excelsior."

Anastasiou wil zaterdag een scherp Roda JC zien. Daarnaast hoopt hij dat zijn spelers erin slagen meer doelpunten te maken. "Maar vooral uitstralen dat wij ook dit duel wíllen winnen. Daarom moeten we nu doorpakken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner