22.10.2016 09:27

Jans ontevreden met houding van PEC Zwolle

Ted van de Pavert (r.) verliest Kevin Vermeulen (l.) niet uit het oog tijdens de wedstrijd Excelsior - PEC Zwolle. (21-10-2016)
Ted van de Pavert (r.) verliest Kevin Vermeulen (l.) niet uit het oog tijdens de wedstrijd Excelsior - PEC Zwolle. (21-10-2016)

Ron Jans kon na van de wedstrijd Excelsior - PEC Zwolle afloop glimlachen vanwege het resultaat, maar het spel van zijn ploeg kon de trainer van PEC Zwolle niet bekoren. Vooral in de eerste helft zag Jans vooral een gebrek aan enthousiasme.

"Op de heenweg naar Rotterdam stonden we lange tijd in de file en zo speelden we voor rust ook. Ik ben heel erg boos geweest in de rust", is de eindverantwoordelijke in Zwolle meer dan duidelijk over zijn ploeg. "Slecht spelen kan een keer, maar er was geen inzet, passie en teamgeest. Daar begrijp ik niets van. We kennen een moeilijk seizoen en dan is bezieling iets wat je mag verwachten."

"We hielden alleen maar tegen en mochten onze goede keeper dankbaar zijn dat het nog 0-0 stond." Direct na rust sorteerde de donderpreek van Jans effect, want de 0-1 viel snel. "We groeiden als team, gingen heel aardig voetballen en kenden toen onze beste fase van de wedstrijd. Al duurde het nog lang voordat we de wedstrijd in het slot gooiden. Nu was het opnieuw een helft lang in orde bij ons. Het wordt tijd dat we negentig minuten lang goed gaan spelen. Een mooie doelstelling voor de komende tijd lijkt me."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner