22.10.2016 17:37

Brands en Achenteh vullen gaten bij Go Ahead

Kevin Brands (r.) achtervolgt Abdul Ajagun (l.) van Roda JC Kerkrade tijdens de competitiewedstrijd van Go Ahead Eagles. (11-09-2016)
Kevin Brands (r.) achtervolgt Abdul Ajagun (l.) van Roda JC Kerkrade tijdens de competitiewedstrijd van Go Ahead Eagles. (11-09-2016)

Hans de Koning heeft zijn puzzel bij Go Ahead Eagles aangevuld met Rochdi Achenteh en Kevin Brands. De trainer van de formatie uit Deventer moet vanwege blessureleed een beroep doen op het duo in de wedstrijd tegen FC Twente.

Achenteh is de vervanger van Sébastien Locigno, die vorige week tegen FC Utrecht een enkelblessure opliep in de slotfase. Op het middenveld ontbreekt huurling Sinan Bytyqi, die ook met een enkelblessure kampt, maar die opliep tijdens de training. Brands bleef vorige week de hele wedstrijd op de bank, maar speelde verder wel veel bij Go Ahead Eagles. Achenteh maakt zijn competitiedebuut voor de promovendus.

Bij FC Twente vindt er slechts één noodgedwongen wissel plaats ten opzichte van de vorige competitiewedstrijd. Dejan Trajkovski kreeg tegen PEC Zwolle alweer zijn vijfde gele kaart van het seizoen, waardoor hij automatisch geschorst is. Jeroen van der Lely krijgt daardoor voor het eerst sinds eind september weer eens speeltijd bij de Tukkers. Enes Ünal, topscorer van FC Twente, is er natuurlijk gewoon bij.

De wedstrijd is vanaf 18.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner