23.10.2016 13:31

Hake: "Ben een uiterst contente trainer"

FC Twente won zaterdagavond met 0-2 van Go Ahead Eagles en het spel van Twente stelde trainer René Hake tevreden. De trainer van de Tukkers zag een moeizame tweede helft, maar was uiterst tevreden met de overwinning.

"Ik ben op dit moment een uiterst contente trainer", aldus Hake op de clubwebsite van FC Twente. "Dat heeft niet alleen met de zege te maken, maar ook met de manier waarop. Voornamelijk in de eerste helft zag ik een goed spelend FC Twente. We kamen goed onder de druk van Go Ahead uit, alleen waren we in de eindfase nog wat slordig."

FC Twente begon goed aan het duel in Deventer, maar kwam pas laat tot scoren in de eerste helft. Een minuut voor de theepauze zetten Yaw Yeboah FC Twente op voorsprong op aangeven van Enes Ünal. Vlak voor het einde van de wedstrijd besliste Bersant Celina het duel, door opnieuw te scoren. Het duel kreeg nog een vervelend einde, nadat  Go Ahead Eagles-invaller Jarchinio Antonia over de schreef ging en met rood moest inrukken.

Hake zag zijn ploeg in de tweede helft meer moeite hebben met de thuisploeg uit Deventer. "In de eerste helft hadden we eerder kunnen scoren. In de tweede helft veranderde de veldbezetting van Go Ahead en gingen ze meer een-op-een spelen. Daardoor kreeg je meer duels en tweede ballen die gewonnen moesten worden", besloot Hake. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner