23.10.2016 15:48

Geen wijzigingen bij Heerenveen en Heracles

SC Heerenveen en Heracles Almelo beginnen zondagmiddag met ongewijzigde elftallen aan hun onderlinge duel. De ploegen van Jurgen Streppel en John Stegeman verkeren in goede vorm, dus er was geen reden tot wijzigen.

Heerenveen-trainer Streppel houdt vast aan de samenstelling die hij in de afgelopen weken bij elkaar gekweekt heeft. De elf namen die vorige week 0-3 wonnen in de Derby van het Noorden tegen FC Groningen, mogen vandaag eenzelfde kunstje vertonen tegen Heracles. Reza Ghoochannejhad blijft de spits van de Friezen, die Henk Veerman achter de hand houden op de bank. Stijn Schaars, Yuki Kobayashi en Pelle van Amersfoort vormen het middenveld.

Ook Heracles begint ongewijzigd aan het duel in Heerenveen. De Almeloërs speelden vorige week gelijk bij PSV, een knap resultaat van de ploeg van Stegeman. Voor hem dus geen reden om dingen aan te passen in zijn basiself. Samuel Armenteros, die verantwoordelijk was voor de openingstreffer in het Philips Stadion, wordt in de aanval bijgestaan door Jaroslav Navratil en Bradley Kuwas. Brahim Darri en Daryl van Mieghem moeten het wederom doen met een plek op de bank.

Het duel is vanaf 16.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner