23.10.2016 15:55

Iniesta: "Het had nog veel slechter gekund"

Andrés Iniesta komt door een blessure voorlopig niet in actie, maar realiseert zich dat de kwetsuur nog enigszins meevalt. Toen de middenvelder van FC Barcelona zaterdagavond per brancard het veld verliet, vreesde men voor een ernstige blessure. Iniesta staat echter 'slechts' zes à acht weken buitenspel.

"Dit is geen makkelijk moment. Het worden een paar weken, maar het had nog veel slechter kunnen zijn. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de steunbetuigingen", aldus de aanvoerder van de Catalanen. Iniesta zal onder meer de beladen thuiswedstrijd tegen Real Madrid aan zich voorbij moeten laten gaan. Ook mist de middenvelder Champions League-wedstrijden tegen Manchester City, Celtic en Borussia Mönchengladbach.

Iniesta raakte zaterdag in het duel met Valencia (2-3 winst voor FC Barcelona) geblesseerd. Na een tackle van Enzo Pérez ging de technisch begaafde middenvelder naar de grond, waarna hij met een brancard van het veld werd gedragen. De wedstrijd duurde voor Iniesta slechts twaalf minuten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner