23.10.2016 16:48

Manchester City profiteert niet en speelt gelijk

Manchester City heeft zondagmiddag verzuimd om te profiteren van puntverlies van concurrenten Arsenal en Tottenham Hotspur. Het team van trainer Pep Guardiola kwam zondagmiddag voor eigen publiek niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Southampton.

Het publiek in het Etihad Stadium zag miljoenenaankoop John Stones de 0-1 weggeven. De verdediger speelde de bal verkeerd terug, waar Nathan Redmond optimaal van profiteerde. De middenvelder van Southampton omspeelde Claudio Bravo en schoof de bal in het open doel.

Na rust kwam Manchester City terug tot 1-1. Kelechi Iheanacho, die in de rust in het veld was gekomen voor Kevin De Bruyne, tekende voor de gelijkmaker. The Citizens gingen daarna op zoek naar de 2-1, maar die kwam er niet. Zaterdag kwamen concurrenten Tottenham Hotspur en Arsenal niet voorbij AFC Bournemouth en Middlesbrough. Beide duels eindigden in 0-0. Manchester City gaat nu samen met Arsenal en Liverpool aan de leiding in de Premier League. Tottenham Hotspur heeft een punt minder.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner