23.10.2016 17:16

De Boer gaat met Inter wederom onderuit

Het Inter van trainer Frank de Boer is er zondag voor de vierde keer op rij niet in geslaagd om een competitiewedstrijd te winnen. De gevallen Italiaanse grootmacht ging op bezoek bij Atalanta Bergamo met 2-1 onderuit door een laat doelpunt van Mauricio Pinilla.

De nieuwe tegenvaller zal de positie van De Boer geen goed doen. Het zwaard van Damocles hangt al een tijdje boven het hoofd van de Nederlandse trainer, die met Inter niet goed presteert. De Italianen hebben na negen wedstrijden slechts elf punten veroverd en staan daarmee op de dertiende plaats in de Serie A.

Na een gelijkspel tegen Bologna (1-1) en nederlagen tegen AS Roma (1-2) en Cagliari (1-2) verloor Inter zondag dus weer. Het team van De Boer kwam na tien minuten op achterstand door een goal van Andrea Massiello. Éder zorgde na rust voor de gelijkmaker, maar de winst ging alsnog naar Atalanta. Pinilla benutte vlak voor tijd een strafschop en tekende daarmee voor het winnende doelpunt.