23.10.2016 19:55

De Boer na nederlaag: "Voetbalden niet"

Frank de Boer heeft het zwaar bij Inter. Tegen Atalanta werd de derde opeenvolgende competitienederlaag geleden: 2-1. De Boer was erg ontevreden over het optreden van zijn ploeg.

"We wisten dat we een zware wedstrijd zouden krijgen tegen Atalanta, maar in de eerste helft gaven we het weg. Wij voetbalden niet, dat deed alleen Atalanta. In de rust hebben we het besproken en ons verbeterd in de tweede helft. Maar we kunnen niet op zo'n manier beginnen."

Na nederlagen tegen AS Roma (1-2) en Cagliari (1-2) was ook Atalanta te sterk. De Boer beseft dat de vorm van zijn ploeg ver onder de maat is, maar houdt vertrouwen. "Drie nederlagen op rij mag een grote club als Inter niet gebeuren. Ik heb wel gezien dat het team veel beter kan. Vandaag waren we dicht bij een tweede doelpunt, maar verloren we door een gebrek aan concentratie", aldus de Nederlandse trainer op de clubsite.

De Boer wil nog niets weten van een mogelijk slechte relatie met de clubleiding. Door de matige start staat de positie van De Boer onder druk in de media, maar volgens de trainer zelf is daar niets van waar. "Ik voel het vertrouwen van de club. We hebben een overwinning nodig om het om te draaien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner