23.10.2016 22:32

Streppel niet tevreden over eerste helft

Jurgen Streppel geeft aanwijzingen aan zijn ploeg tijdens het thuisduel met Heracles. (23-10-2016)
Jurgen Streppel geeft aanwijzingen aan zijn ploeg tijdens het thuisduel met Heracles. (23-10-2016)

Heerenveen blijft het uitstekend doen in de Eredivisie. Zondagmiddag werd ook Heracles aan de zegekar gebonden (3-1). In de tweede helft namen de Friezen afstand van de bezoekers en trainer Jurgen Streppel zag zijn ploeg toen pas op stoom komen.

"De eerste helft was van onze kant niet goed. Dat lag vooral aan onszelf. We begonnen erg slordig. Er was weinig beweging aan de bal en speelden heel snel naar de verkeerde kleur", aldus Streppel in gesprek met FOX Sports.

"De tweede helft was een stuk beter. Heracles is daarin niet echt meer gevaarlijk geworden op de laatste vijf minuten na. Uiteindelijk winnen we de wedstrijd verdiend. Het waren geweldige doelpunten", doelt de trainer op de treffers van Stefano Marzo, Sam Larsson en Jerry St. Juste.

Heerenveen is het seizoen uitstekend begonnen en staat op de derde plaats. Streppel is dan ook erg blij met zijn selectie. "Als wij de bal goed laten lopen, en dat hoeft niet eens in het hoogste tempo, dan spelen we wel de tegenstander kapot. Dan hebben we altijd een paar jongens voorin die het verschil kunnen maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner