23.10.2016 21:54

Stegeman: "Moeten snel effectiever worden"

Heracles-trainer John Stegeman maakt zich boos tegen de arbitrage. Stegeman is met zijn ploeg op bezoek bij sc Heerenveen. (23-10-2016)
Heracles-trainer John Stegeman maakt zich boos tegen de arbitrage. Stegeman is met zijn ploeg op bezoek bij sc Heerenveen. (23-10-2016)

Heracles ging zondagmiddag onderuit bij sc Heerenveen (3-1), maar kreeg grote kansen om op voorsprong te komen. Trainer John Stegeman heeft vertrouwen dat zijn ploeg de weg omhoog weer gaat vinden, maar wel als de kansen worden afgerond.

In de eerste helft was Heracles zeker niet minder aan Heerenveen. Brandley Kuwas had de Almeloërs op voorsprong moeten schieten, maar schoot oog in oog met Erwin Mulder naast. "Hij scoort vlak voor rust dan nog wel de 1-1, maar je weet niet hoe het loopt als je zelf eerst de 0-1 maakt. We moeten echt snel effectiever worden. Dat is de basis om wedstrijden te winnen. Dat zat er vandaag helaas niet in", aldus Stegeman tegen Tubantia.

Heracles pakte pas acht punten en heeft maar één punt meer dan hekkensluiter Roda JC. "Ik heb er zeker wel vertrouwen in dat wij wedstrijden gaan winnen. Dat moet ook, want er komt straks weer een belangrijke reeks wedstrijden aan. Wij worden in de wedstrijden ook niet weggespeeld, maar nogmaals moeten we de kansen die we krijgen wel benutten. Als dat gebeurt komt het zeker wel goed met ons dit seizoen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner