23.10.2016 22:12

Botteghin na remise: "Twee punten verloren"

Eric Botteghin (r.) stort ter aarde nadat hij een enorme kans om zeep heeft geholpen. De verdediger schoot hard over. (23-10-2016)
Eric Botteghin (r.) stort ter aarde nadat hij een enorme kans om zeep heeft geholpen. De verdediger schoot hard over. (23-10-2016)

Eric Botteghin kreeg zondagmiddag een enorme kans om Feyenoord voor rust op voorsprong te schieten, maar de verdediger schoot over. Ook zijn ploeggenoten faalden in de afronding, waardoor Botteghin vindt dat er meer in zat dan één punt.

"In de eerste helft kreeg ik zelf een goede kans, waarbij ik niet in de gaten had hoe vrij ik stond. Tot het einde had ik het gevoel dat we konden scoren. We hebben tot de laatste minuut geknokt, dat is ook een van onze kwaliteiten", aldus de Braziliaan op de clubsite.

Waar Feyenoord het naliet om te scoren, deed Kasper Dolberg dat wel voor Ajax. De Deense spits schoot de bezoekers op voorsprong, waarna Feyenoord alle zeilen moest bijzetten om een punt te redden. Toch is Botteghin van mening dat de Rotterdammers er drie verdienden.

"Ik vind dat we twee punten verloren hebben. We waren de betere ploeg en hebben laten zien dat we verdienen om bovenaan te staan. Zij hebben maar één kans gekregen en die maken ze, daarom ben ik erg teleurgesteld."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner