24.10.2016 15:31

Bruins niet in actie tegen Feyenoord en Ajax

Luigi Bruins kan zijn geluk niet op nadat hij voor Excelsior heeft gescoord tegen PSV. (24-09-2016)
Luigi Bruins kan zijn geluk niet op nadat hij voor Excelsior heeft gescoord tegen PSV. (24-09-2016)

Excelsior moet het woensdagavond (in de beker tegen Feyenoord) en zaterdagavond (competitiewedstrijd tegen Ajax) waarschijnlijk doen zonder Luigi Bruins. De middenvelder viel afgelopen weekend geblesseerd uit.

Bruins liep vrijdagavond tijdens het competitieduel met PEC Zwolle (2-0 nederlaag) een liesblessure op. De middenvelder moet de wedstrijden tegen Feyenoord en Ajax waarschijnlijk missen. "Ik heb er een hard hoofd in", vertelt Bruins in gesprek met RTV Rijnmond. "Waarschijnlijk ga ik dinsdag een echo laten maken van mijn lies en dan zal er meer duidelijk worden. Ik voelde iets knappen en het werd gelijk warm", blikt Bruins terug op het ontstaan van de blessure. Het ging niet meer."

De middenvelder weet nog niet hoelang hij uitgeschakeld zal zijn. "Langdurig, weet ik niet. We moeten de echo afwachten", aldus Bruins, die baalt dat hij de wedstrijden tegen Feyenoord en Ajax moet missen. "Ja, absoluut. Het zijn de twee grootste clubs van Nederland. Zeker uit, prachtige stadions. Jammer." Bruins heeft De Klassieker afgelopen weekend overigens niet gezien. "Nee, ik heb het niet gezien. Ik heb wat anders gedaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner