25.10.2016 10:15

Vorm krijgt basisplaats tegen Liverpool

Tottenham Hotspur-doelman Michel Vorm geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel met Liverpool (27-08-2016).
Tottenham Hotspur-doelman Michel Vorm geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel met Liverpool (27-08-2016).

Tottenham Hotspur start dinsdagavond met Michel Vorm onder de lat. Tottenham Hotspur-trainer Mauricio Pochettino geeft een aantal spelers rust tijdens het League Cup-duel met Liverpool, waardoor onder meer Vorm een basisplaats krijgt.

"Michel gaat spelen, dat kan ik bevestigen", aldus de oefenmeester van The Spurs in gesprek met Sky Sports. Pochettino is blij met zijn eerste doelman, maar is van mening dat de Fransman rustig nodig heeft. "Hugo Lloris is een van de beste keepers ter wereld, maar hij is geen machine."

"Een aantal spelers heeft rust nodig omdat ze veel hebben gespeeld", vervolgt Pochettino zijn verhaal. "Anderen voelen zich niet helemaal lekker. We hebben een sterk team. Het is een goede kans om aan te tonen dat we veel keus hebben." Het is vooralsnog onduidelijk of Vincent Janssen dinsdagavond een basisplaats krijgt van Pochettino. De Nederlander heeft het moeilijk in Engeland en wist nog niet te scoren in de Premier League. Het afgelopen weekend moest hij het doen met een invalbeurt tijdens het competitieduel met AFC Bournemouth (0-0).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner