25.10.2016 11:04

Elia: "Ik vond het verschrikkelijke zwaar"

Doelpuntenmaker Dirk Kuyt (r.) bedankt de man van de assist Eljero Elia (l.) tijdens het competitieduel Feyenoord - Ajax (23-10-2016).
Doelpuntenmaker Dirk Kuyt (r.) bedankt de man van de assist Eljero Elia (l.) tijdens het competitieduel Feyenoord - Ajax (23-10-2016).

Eljero Elia heeft een moeizame periode achter de rug. De aanvaller van Feyenoord moest herstellen van een schouderblessure, maar had het erg moeilijk tijdens zijn revalidatie.

"Ik heb twee maanden stil gestaan, zo voelde het echt. Ik durf best te zeggen, ik heb behoorlijk in de put gezeten en had geen zin in in mijn revalidatie. Maar omdat ik een van de oudere gasten ben en de jonge jongens in de selectie tegen je opkijken, probeer je al die tijd toch positivisme uit te stralen. Ik vond het verschrikkelijk zwaar", aldus Elia.

Afgelopen zondag keerde Elia als invaller terug bij Feyenoord. De aanvaller was gelijk belangrijk door een assist af te leveren op Dirk Kuyt, waardoor de Rotterdammers een punt overhielden aan het duel met Ajax (1-1). "Ik kan sinds twee weken weer rennen en een stootje incasseren", vervolgt de aanvaller tegenover De Telegraaf. "En een stootje uitdelen", aldus Elia, die dit seizoen kampioen wil worden met Feyenoord. "Echt iedere speler van Feyenoord wil dit seizoen per se kampioen worden. Als het een keer kan, dan is dat nu."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner