25.10.2016 11:18

Bekertoernooi voor Jodan Boys al geslaagd

Jodan Boys viert een feestje na afloop van het bekerduel in Hardenberg met HHC (20-09-2016).
Jodan Boys viert een feestje na afloop van het bekerduel in Hardenberg met HHC (20-09-2016).

Jodan Boys uit Gouda speelt tijdens de tweede ronde van het bekertoernooi tegen Go Ahead Eagles, maar of Jodan Boys nou wint of verliest, voor de club uit Gouda is het bekertoernooi nu al geslaagd.

"Voor ons is het bekertoernooi nu al geslaagd", aldus Michiel Sol, assistent-trainer van Jodan Boys, tegenover FOX Sports. "Je loot na de knappe zege bij HHC Hardenberg een Eredivisieclub en vervolgens krijg je het voor elkaar dat er zoveel mensen meegaan. Die massale steun is prachtig en een stimulans voor spelers en staf. Het wordt een unieke belevenis."

De loting is voor Sol extra mooi, want in het verleden speelde hij voor Go Ahead Eagles. "Terugkeren bij mijn oude club, waar ik tussen 1999 en 2002 drie seizoenen heb gespeeld. Ik ben heel benieuwd hoe het er allemaal uitziet, want ik ben sinds mijn vertrek nooit meer bij Go Ahead Eagles geweest. We hadden een aardig elftal met jongens als John Stegeman, Hendrie Krüzen, Dick Kooijman, Dick Schreuder en Jan Kromkamp. Toch waren het voor Go Ahead anonieme jaren in de Eerste Divisie. Voor mij persoonlijk viel het allemaal ook tegen. Ik kwam van Excelsior, waar ik als centrale verdediger een goed niveau haalde. Maar in Deventer was de klik er nooit. Heel jammer."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner